Зимова казка в Альпах: гірськолижний курорт Ішгль

Ішгль
Температура повітря щодня знижується, а це означає, що час планувати зимовий відпочинок. Якщо ви хочете повністю зануритися в атмосферу цієї пори року, насолодитися чистим гірським повітрям і любите активний відпочинок, їдьте до Австрії!

Альпи – один із популярних напрямів серед поціновувачів гірськолижних курортів. Тут є все для прихильників зимових видів спорту, незабутнього відпочинку й сніжної насолоди. З гір розгортаються неймовірні краєвиди, від яких перехоплює подих. Саме тут, в Альпах, гостинно запрошує до себе містечко Ішгль, де на туристів чекає розмаїття розваг.

Гірськолижний курорт Ішгль  – чудове місце для відпочинку великою компанією.

Курорт розташований у долині Пацнаун, і дістатися до нього зручно прямим рейсом із Києва чи Львова до Меммінгена від авіакомпанії Wizz Air, а далі швидким трансфером.

Це місце, в яке хочеться повертатися знов і знов.

Траси розраховані як на початківців і любителів, так і на професійних спортсменів. Для активного відпочинку підготовлено 239 км схилів і 45 сучасних канатних доріг та підіймачів. А також кілька видів спусків: 20 синіх, 40 червоних і 25 чорних. Лижники будуть у захваті від такої кількості трас.

Обирайте спуск, який дасть вам змогу набрати потрібну швидкість: синій, червоний чи чорний.

Проте в Ішглі є безліч інших розваг, які варто спробувати. Наприклад, бігові лижі. Вони можуть бути як самостійним видом спорту, так і підготовкою початківців для катання в горах. На курорті організовують й зимові походи, наприклад, огляд долини чи шопінг-екскурсія до Самнауна. Загалом доступні три варіанти маршруту: золотий – 35,7 км трас заввишки 6 463 м, срібний – 24,7 км із перепадом висот у 4 745 м та бронзовий – 19,8 км і перепадом у 3 191 м. На вас також чекатимуть лижні тури, прогулянки на конях, екскурсії на снігоступах, польоти на парапланах, хокей, керлінг, катання на ковзанах і навіть на гринджолах вночі на освітленій трасі довжиною 7 км.

В Iшглi все для зимових видiв спорту, незабутнього вiдпочинку та насолоди.

Підіймач із підігрівом сидіння та ковпаком від вітру.

Після таких насичених розваг важливо відновити сили. Добре, що в Ішглі є багато закладів із різноманітною кухнею, яка не залишить байдужими найвибагливіших гурманів. Місцеві страви можна скуштувати у традиційних затишних тирольських тавернах. А в місті працюють заклади із французькою та азійською кухнями. Поціновувачі м’ясних страв будуть у захваті від стейкхаусів. Особлива рекомендація – ресторан Pardorama, розташований на вершині, та гірський Alpenhause, з відкритої тераси якого можна побачити неймовірні краєвиди.

Курорт має безліч романтичних місць для побачень із коханою людиною.

Нічне життя на курорті не менш насичене, адже на території працює багато барів і клубів.

Нічне катання на гринджолах на освітленій трасі довжиною 7 км.

Подаруйте собі незабутню подорож в яскравий куточок нашої планети. І ви привезете додому не лише сувеніри, а і яскраві враження, що залишаться з вами на все життя.

Головний заклик до відвідувачів: розслабся, якщо зможеш!

Фото: © TVB Paznaun – Ischgl.

участница шоу "Холостяк" Надин Медведчук
Предыдущий материал

Париж во время Covid глазами участницы «Холостяка» Надин Медведчук: цены, жилье, транспорт и мода

Черногория
Следующий материал

5 причин поехать в Черногорию в осенне-зимний период

Новости партнеров